rapporten printen en inbinden

Online je rapporten printen, inbinden en verzenden.

lijn scripties printen en inbinden

Persoonlijk advies:

Bel: 078 - 691 23 23

Wij zijn bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag
van 08:00 tot 17:00 uur

Rapporten printen, inbinden en verzenden

Jouw rapport is de kroon op al het werk van je project en dat moet er natuurlijk piekfijn uitzien!

Kwaliteit

Rapporten printen wij standaard op een hoge papier kwaliteit, maar je kunt er ook voor kiezen om je document op een nog iets zwaardere papier kwaliteit te laten printen. Daarnaast kan je er voor kiezen om het omslag van je rapport te laten afwerken met een mat of glans laminaat, zodat het eruit komt te zien zoals jij het voor ogen hebt.

Wat inbinden betreft kun je kiezen uit twee mogelijkheden: Wire-O-binding of gebrocheerd als echt boek. Beide methodes zijn kwalitatief, duurzaam en zien er mooi en professioneel uit. Kortom de ideale afwerking voor je rapport.

Online printen

Als drukkerij hebben wij veel ervaring met het professioneel printen en inbinden van rapporten. Omdat je een deadline moet halen kan je jouw bestanden 24/7 online uploaden. Wij zorgen er dan voor dat je rapport binnen 3 werkdagen in huis hebt.

Dat kunnen we doen omdat we gebruik maken van de laatste digitale print technieken en alles in eigen huis. Of je je rapport nu geheel in full colour geprint wilt hebben, je slechts één exemplaar nodig hebt of je je werk gebonden wilt hebben als een echt boek. Dat kan je allemaal eenvoudig bij ons regelen. Rapporten printen was nog nooit zo simpel en voordelig!

Direct aan de slag? Vul hier je gegevens in.

Scripties printen met de HP indigo

Rapporten printen met de HP Indigo.

Met de komst van onze HP Indigo is er veel veranderd op het gebied van digitaal drukken. Gepersonaliseerd drukwerk in kleine oplages en tegen lage tarieven met superkwaliteit!