dtp & vormgeving

HAVEKA verzorgt niet alleen het drukken, printen en afwerken. Binnen het bedrijf huist een ervaren creatieve afdeling die niet onderdoet voor een gerenommeerde grafisch ontwerp bureau.

Bij HAVEKA kunt u dus ook terecht voor Ontwerp & Advies en DTP & Opmaak.

DTP & Vormgeving

Behalve de kennis en creativiteit is het vooral het luisterend oor dat deze afdeling zo succesvol maakt. Dus geen eigenwijze creatievelingen, maar professionals die meedenken en samen met u oplossingen bedenken

Ontwerp & Advies

 

Het bedenken van creatief onderscheidend ontwerp is een specialiteit van HAVEKA. Of het nu gaat om een huisstijl, zakelijk of reclamedrukwerk, boeken, personeelsbladen, campagnes, bilboards, webdesign, magazines, nieuwsbrieven, noem maar op. De vormgevers van HAVEKA maken een gedegen plan van aanpak en gaan conceptueel net iets verder dan u misschien verwacht. Zaken als typografie (lettertypes), kleurgebruik, tekst/beeldverhouding, steunkleuren, visualisatie, beeldbewerking en origineel artwork passeren allemaal de revue. En binnen ons netwerk beschikken we ook nog eens over professionele fotografen en redactionele vakmensen (voor het schrijven of redigeren van uw teksten) en ervaren website bouwers. Vraag maar om advies, want uw grafisch ontwerp is in goede handen bij HAVEKA.

DTP & Opmaak

 

Wanneer een ontwerp eenmaal vastligt begint de opmaak (ook wel Desk Top Publishing genoemd of DTP). Dit gebeurt binnen een vast stramien, uiteraard op basis van creativiteit. Waar nodig maken we beelden vrijstaand en bewerken we foto materiaal. Op deze afdeling kunnen we ook voor u scannen of analoge bestanden digitaliseren door middel van OCR (optical character reading). Vanuit XML (extended markup language) kunnen we ook geautomatiseerde opmaakprocessen voor u realiseren.